Harta   
Feldioara 9°C 
Euro n/a Autentificare Inregistrare

Brasov Tourism App / Feldioara

Telefon

0268265075

Email

centruturisticfeldioara@yahoo.com

Website

https://brasovtourism.app/ro

Discover Brasov Tourism App / Feldioara

https://brasovtourism.app/ro/places/feldioara-gohnwdyaqurhxw

Cele mai frumoase obiceiuri, atracții, evenimente sau experiențe în județul Brașov, unele necunoscute chiar și brașovenilor, sunt disponibile în spațiul online printr-o aplicație mobilă și un website, menite să acopere cele două tipuri de canale, web & mobile, pe care utilizatorii le preferă în ziua de astăzi.
Aplicația este realizată pentru a răspunde tuturor opțiunilor turistice ale utilizatorilor, fie că vorbim de turismul activ și de activități montane și de iarnă specifice Brașovului, de turism cultural și istorie, natură sălbatică, aventură, unități de cazare, restaurante, modalități de transport, evenimente, producători și artizani locali. Brasov Tourism App este abordarea smart în promovarea județului Brașov, pentru aducerea împreună a instituțiilor publice, a Centrelor de Informare Turistică, a Asociațiilor de Promovare și Dezvoltare, ONG-urilor, business-urilor locale și reprezentanților HORECA, dar și a cetățenilor.
Turistul poate afla în timp real de pe aplicația județului Brașov evenimentele culturale și sportive desfășurate în zonă, poate descoperi propuneri de experiențe turistice, rute de vizitare ale cetăților și bisericilor fortificate, idei și locații unde pot testa bucătăria locală în restaurantele din centrul vechi al orașului, poteci de drumeție care te conduc spre panorame spectaculoase, parcuri de aventuri etc. Tot în aplicație găsim și o secțiune legată de evenimente, unde poți chiar seta memento-uri și vei fi primi „push notification” când se apropie acel eveniment. Trebuie doar SĂ ALEGI!
Cum destinația Județul Brașov este vizitată de un număr din ce în ce mai mare de turiști, Brasov Tourism App urmărește să valorifice turistic și zonele mai puțin cunoscute din județ, precum și atracțiile de top pentru care este renumită. Este o strategie menită să asigure nu doar distribuția unitară a turișilor și evitarea aglomerărilor, dar și pentru a atrage vizitatori care vin a doua sau a treia oară în destinație. Tour-operatorii care sunt mereu în căutarea unor noi experiențe pe care să le ofere turiștilor sprijină această abordare. Obiectivul aplicației Brașov Tourism App este de a dispersa turismul și beneficiile economice asociate în mod egal, inspirând turiștii să viziteze zone mai puțin cunoscute ale județului Brașov.

Brasov Tourism App - ghidul multimedia de informare despre atracțiile turistice de neratat este acum disponibil atât în sistemul Android, cât și iOS, dar și pe platforma websitehttps://brasovtourism.app/. Vă recomandăm să o explorați înainte și în timpul experienței din destinația Județul Brașov.

 

Comentarii


  * 
  *