Harta   
Feldioara 35°C 
Euro n/a Autentificare Inregistrare

Festivalul ~Trandafirul din Cetate~ - Ediția I, 13-14 Mai 2017

Locul

Căminul Cultural Feldioara

Perioada

13-14 Mai 2017

Dragi prieteni,

Festivalul ”Trandafirul din Cetate” revine anul acesta în Cetatea Feldioarei. A doua ediție a Festivalul Trandafirul din Cetate va avea loc în perioada 13-14 Mai 2017, de această dată într-o nouă locație, în Cetatea Feldioarei. Pentru această ediție, pe lângă un nou spațiu de desfășurare, se pregătesc și alte surprize legate de participare, formatul festivalului, categoriile de concurs, premii, etc. Pe măsură ce se vor contura detaliile privind acest eveniment, vom actualiza informațiile de interes atât prin intermediul paginilor noastre de facebook, cât și pe site-ul festivaltdc.ro

Educația prin cultură și artă este calea cea mai sigură pentru înnobilarea sufletelor tinerei generații. Muzica reprezintă o activitate care influențează destine - ea face oamenii mai buni, mai sensibili, mai înțelegători, ajută și desăvârșește caractere.
De aici, de la poalele Cetății Feldioarei, ne-am gândit să trimitem zvon prin țară cum că ar fi frumos dacă tinerii talentați ne-ar vizita și ne-ar (în)cânta, iar cel mai bun dintre aceștia să primească drept premiu cel mai frumos "trandafir din cetate".

Mult succes tuturor!

Acest album prezintă, în ordine cronologică, desfășurarea tuturor momentelor artistice din cadrul celor 2 zile de festival.

Trofeul Trandafirul din Cetate:
A. Secțiunea Muzică Ușoară
1. Repertoriu Național – Rotaru Daria, Brașov, Grupa 2
2. Repertoriu Internațional – Cristea Andreea, Feldioara, Grupa 2
B. Secțiunea Muzică Populară – Neacșu George, Vulcan, Grupa 4

Fotografiile oficiale din cadrul festivalului au fost asigurate de: © Dream Day

Cu prețuire,

***Centru de Informare Turistica Feldioara/Primaria Feldioara

 

Comentarii


  * 
  *